Nieuws

Sportieve jaarafsluiting met gezellig oliebollentoernooi

Eindelijk was het weer zover, na alle corona peikelen de laatste jaren nu weer sportief aan de slag en de kerst kilootjes er weer af. LTC Gendt sloot 2022 af met een oliebollentoernooi voor de senioren en junioren.

Overdag kwamen de junioren al in aktie. Met maarliefst 33 kinderen werd er een sportief toernooi gespeeld. Na veel oliebollen en een lekker potje tennissen werd de middag afgesloten met een ludieke quiz georganiseerd door Ralph Leenders. 

's Avonds starten de senioren het toernooi met een bakje koffie (aangeboden door LTC Gendt) en en een heerlijke oliebol (aangeboden door de recreatiecommissie) en werd het voor hen tijd om een balletje te gaan slaan. Met 23 deelnemers waren de banen goed gevuld, waarbij de eerste ronde 5 dubbelbanen werd bespeeld plus een baan met enkelspelers.  
Rob van Aalten bleef de honeurs in de kantine waarnemen en heeft ervoor gezorgd dat alles spik en span was na de 1e ronde.

Aangezien het blind indelen voor de 1e ronde heel goed was bevallen en ongemeend spannende partijen had opgeleverd, is besloten de 2e ronde eveneens blind in te delen. Ook dit leverde weer mooie partijen op. Na de 2e speelronde besloten een aantal die-hards er nog een 3e tennisronde aan vast te knopen. De overige deelnemers begonnen alvast aan de 3e helft.

Kortom, het was weer een enorm sportieve en gezellige avond bij LTC Gendt. 

De volgende activitieit van de recreatiecommissie is op zaterdag 11 maart. Dan wordt er een pubquiz bij LTC Gendt georganiseerd. Noteer deze datum alvast in je agenda, nadere info volgt.

« Terug

» Nieuws archief