Nieuws

LTC Gendt Open Dubbel toernooi 2022

LTC Gendt is weer gestart met de voorbereidingen van het LTC Gendt Open Dubbel Toernooi 17+. Van 11 t/m 17 juli vindt het toernooi plaats. Deelname is mogelijk in de categorieën 4 t/m 9: dames-, heren- en gemengd-dubbel. De afgelopen jaren hebben veel mensen de tennissport ontdekt. Speciaal voor de beginnende tennissers is er de mogelijkheid om je in te schrijven in de categorie 9.

Inschrijven voor het toernooi kan t/m 1 juli op www.toernooi.nl of via de clubwebsite: www.tennisclubgendt.nl. Het tennispark is deze week geheel in beach sfeer met op vrijdagavond een beachparty. Wees gerust, het tennissen blijven we gewoon op onze fijne probounce kunstgrasbanen doen. Naast de banen is er natuurlijk alle ruimte voor een zomers drankje en hapje op het terras.
Een Open Dubbel Toernooi organiseren kan natuurlijk alleen met sportieve en gezellige deelnemers. Dus heb je zin in een gezellig toernooi, zoek een maatje en schrijf je vandaag nog in. Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie te mogen ontvangen op ons tennispark! 

« Terug

» Nieuws archief