Nieuws

Teams voorjaarscompetitie

De teams voor de voorjaarscompetitie zijn ingeschreven. We hopen dat het dit voorjaar mogelijk is om 'normaal' competitie te kunnen spelen. Zodra er nieuws is brengen we jullie op de hoogte. 
Onder het kopje Competitie-Teams zijn de deelnemende teams te vinden.

Dit jaar voor het eerst ook een team dat deelneemt aan de 8-9 competitie, een speciale competitie voor beginnende spelers.

De vrijdagavondcompetitie zal dit jaar een iets andere opzet hebben dan voorgaande jaren. Dit vanwege de steeds verder groeiende populariteit van deze speelavond, niet alleen bij ons, maar landelijk. Daarnaast is de verwachting dat we dit voorjaar nog steeds met een 1,5 meter samenleving te maken hebben. De competitie bestaat uit 5 speelavonden en er wordt om de week gespeeld.  De splitsing is als volgt: heren- en damesteams spelen gelijktijdig en de mixteams spelen gelijktijdig. De exacte speeldata vind je op deze site onder Competitie info 2021. Op deze manier is er meer ruimte om teams deel te laten nemen aan deze competitie. Er wordt dus niet meer op tijd gespeeld, dit is door de spelers niet goed bevallen in 2020. 
 

« Terug

» Nieuws archief