Home

Nieuws

Stem op LTC Gendt bij Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doet LTC Gendt weer mee aan de Rabobank ClubSupport. Leden van de Rabobank kunnen vanaf 4 tot en met 26 september 2023 stemmen op de vereniging die zij een financieel voordeeltje gunnen. Iedereen met een rekening bij de Rabobank kan gratis lid worden en stemmen op zijn/haar favoriete vereniging. Er morgen maximaal 3 stemmen worden uitgebracht: één stem per vereniging. Iedereen die als lid van de Rabobank is geregistreerd mag stemmen. Iedere stem op LTC Gendt levert onze vereniging geld op. Deze inkomsten worden besteed aan het verduurzamen van de accommodatie.

Wij hopen dan ook van harte dat je dit jaar weer een stem uitbrengt op LTC Gendt. Het attenderen van familieleden, kennissen, buren op deelname van LTC Gendt aan deze actie wordt enorm gewaardeerd. De uitslag van de actie wordt medio oktober bekend gemaakt.

 

Open Toernooi 2023

Van 10 t/m 16 juli is het jaarlijkse Open Toernooi gespeeld. We kijken terug op een top week waarin bijna 200 wedstrijden gespeeld zijn. Iedere avond zat het terras vol met supporters die genoten van deze mooie en sportieve wedstrijden. Daarnaast natuurlijk ook van een drankje en heerlijke hapjes. Niet alleen op de baan ging het om de prijzen, de deelnemers konden ook draaien aan het rad van fortuin voor leuke prijzen. Vrijdagavond zorgde DJ Fred voor heerlijke (Duitse) muziek en draaiden de bardienstmedewerkers overuren. Een erg gezellige avond met de grote verloting met mooie prijzen. Traditioneel zijn op zondag de finales gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking.

Bekijk hier de foto's

Iedereen bedankt die deze week tot een topweek gemaakt hebben: de vele vrijwilligers van de club die deze week actief geweest zijn, de sponsoren en natuurlijk ook de deelnemers!

Graag tot volgend jaar als we de 40e editie van het Open Toernooi organiseren. 

Foto's en video 60 jarig jubileum staan online

Waterpret, koffie met gebak, houten rackets, spelletjes, friet en snacks, een heerlijk buffet en een drankje of twee, drie... met live muziek.. Het was warm en gezellig met op de foto's bijna alleen maar lachende gezichten. Het complete fotoalbum van de jubilieumdag 10 juni staat nu online.

 

Bekijk de foto's hier

 

Wist je dat er voorafgaand aan de feestdag ook videobeelden zijn gemaakt van het interview met Nico Bolder, de jeugdlessen van Lonneke, de DAC en het 55+ tennis? Bekijk de video hieronder.

 

 

Bekijk de foto's van het Open Jeugdtoernooi 2023

Het Open Jeugdtoernooi 2023 zit er weer op. Winnaars van harte gefeliciteerd. Bekijk hier alle foto's!

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed